Herències

En totes les famílies sorgeixen les més amargues disputes per qüestions d’herències. N’hi ha qui solen deixar enrera els lligams familiars i d’altres que de vegades s’equivoquen pensant que si no defensen els seus drets viuran més tranquils. No s’equivoqui: els primers no són els dolents i els segons els bons.

De bon de veres, qui no defensa els seus drets no es mereix tenir-los. No caigui vostè en l’error de bescanviar doblers per tranquilitat, quan en realitat són els doblers allò que li pot proporcionar benestar, i no mai a l’inrevés.

No visitar el professional adequat a temps, a més de ser un greu error, pot causar-li un greu perjudici en el seu patrimoni de què, més tard o d’hora, se n’empedenirà.

El nostre servei d’herències potencia la negociació amb la resta d’hereus, des d’una sòlida posició jurídica, amb la finalitat d’assolir un acord just per als nostres clients sense comprometre els seus interessos econòmics. Només en l’improbable cas de fracàs en la negociació plantejarem la reclamació davant els tribunals.

El nostre servei d’herències potencia la negociació amb la resta d’hereus
© 2009 MIRÓ CONSULTING & TECH S.L.U.
Subvencionat per:
Departament d'Hisenda i Innovació.